Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το μακελειό στη ναυτιλιακή εταιρεία της Γλυφάδας

(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Το χρονικό του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα καταγράφει η Ελληνική Αστυνομία με ανακοίνωσή της, επιβεβαιώνοντας ότι ο δράστης ήταν πρώην εργαζόμενος που φέρεται να αυτοκτόνησε μετά τις τρεις δολοφονίες.

Δείτε:

Μακελειό στη Γλυφάδα: Νεκρή η εφοπλίστρια Καρνέση, ο CEO και ένας υπάλληλος της ναυτιλιακής εταιρίας

 Πυροβολισμοί σε ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα – Ένας νεκρός και τραυματίες (Βίντεο & φωτο)

Αυτοκτόνησε ο δράστης των πυροβολισμών σε ναυτιλιακή εταιρία στη Γλυφάδα – Ακόμη τρεις νεκροί

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 76χρονος άνδρας, πρώην εργαζόμενος, εισήλθε στο κτήριο και, έχοντας στην κατοχή του καραμπίνα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Στη συνέχεια ο 76χρονος «εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:11, ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, από υπάλληλο ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, ο οποίος βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων, για περιστατικό με πυροβολισμούς.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Άμεσης Δράσης, της Ο.Π.Κ.Ε., της Τροχαίας καθώς και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ στο σημείο προσήλθε ομάδα της Ε.Κ.Α.Μ. και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την εταιρεία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντός του κτηρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας απεγκλωβίστηκαν δύο εργαζόμενες της εταιρείας.

Όπως διαπιστώθηκε, 76χρονος άνδρας, πρώην εργαζόμενος, εισήλθε στο κτήριο και, έχοντας στην κατοχή του καραμπίνα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Ακολούθως, ο 76χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής».

Ποια είναι τα θύματα

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νεκροί από τις σφαίρες του πρώην υπαλλήλου της ναυτιλιακής εταιρείας έπεσαν ο 79χρονος CEO της ναυτιλιακής και γαμπρός του ιδιοκτήτη Αντ.Βλ., η 76χρονη αδερφή του εφοπλιστή Μ.Λ και ένα υψηλόβαθμο στέλεχος ο καπετάνιος Ηλ.Κ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης και αυτόχειρας πυροβόλησε πρώτα τον CEO της ναυτιλιακής και γαμπρό του ιδιοκτήτη τον οποίο σκότωσε επί τόπου. 

Στη συνέχεια πυροβόλησε τον καπετάνιο και υψηλόβαθμο στέλεχος της ναυτιλιακής εταιρείας ο οποίος προσπάθησε να τον σταματήσει. Ο 70χρονος στη συνέχεια πήγε στο γραφείο της 76χρονης αδερφής του εφοπλιστή Μ.Λ και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί